Myymässä?

Näin myyt asuntosi

Jokainen palvelukokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Autamme sinua laittamaan asuntosi myyntikuntoon. Ammattilaisen ottamat valokuvat, videot ja 3D-kuvaus nostavat esille juuri sinun kotisi parhaat puolet ja tärkeät yksityiskohdat, jotka jäävät ostajaehdokkaiden mieleen. Stailattu asunto myydään nopeammin kuin stailaamaton.

Tehokas markkinointi ja myyntiesittelyt ovat osaamisemme ydin. Niillä tavoitamme oikeat ostajat ja varmistamme parhaan myyntihinnan. Panostamme perinteisten myyntikanavien lisäksi erityisesti myös sosiaaliseen mediaan.

Myynti on ihmissuhdelaji, jossa aktiivisuus on kaiken A ja O. Asuntojen myynnissä meillä on lisäksi vankka ammattitaito takanamme. Olemme aidosti asiakkaan puolella – halu täyttää toiveet ja onnistua on koko tiimimme draiveri.

– Mikko Levo

Houston LKV perustaja

Arvio

Maksuton hinta-arviokäynti

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan maksuton arviokäynti. Toimeksiantoon kuuluu hinnoittelu, myyntiasiakirjojen hankinta, markkinoinnin suunnittelu, ammattilaisen ottamat valokuvat, sekä tarvittaessa videokuvaus, 3D-kuvaus ja stailaus. Hoidamme puolestasi markkinoinnin, esittelyn, kauppakirjojen laadinnan, osakekaupoissa tiedottamiset asunto-osakeyhtiöille ja verottajalle. Jokainen palvelukokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Täytä yhteydenottolomakkeeseen kohteen tiedot ja omat yhteystietosi, niin alueesi välittäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kustan­nukset

Välityspalkkio

Välityspalkkion hinta ja sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ota yhteyttä, niin saat meiltä elämäntilanteeseesi sopivan, kilpailukykyisen tarjouksen.

Vinkit asunnon myymiseen

Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Jotta saat asunnostasi parhaan myyntihinnan, tulee ottaa huomioon asuinalueen ja markkinoiden tilanne sekä kehityssuunta, asunnon kunto ja missä ajassa haluat asunnon menevän kaupaksi. 

Tutustu markkinatilanteeseen ja käytä asiantuntija-apua

Kannattaa tutustua alueen yleiseen hintatasoon ja pyytää kiinteistövälittäjän arvio asunnon myyntihinnasta. Asunnon varustelut ja tehdyt sekä tulevat remontit vaikuttavat lopulliseen hintaan. 

Myyntistailaus

Näytä asuntosi koko potentiaali

Myyntistailaaminen on keino, jolla saadaan näytettyä asunnon eri mahdollisuudet potentiaalisille ostajille. Myös virtuaalistailaus on vaihtoehto, mikäli asunto on tyhjillään ja joskus voi olla pintaremontin paikka. Suosittelemme kuitenkin aina valmistelemaan asunnon myyntiä varten ammattilaisen kanssa.

Laadukkaat valokuvat ja 3D-mallinnus antavat mahdollisuuden tutustua kohteeseen netissä etukäteen ja kaupat syntyvät nopeammin.

Ajankohtaista

Pin It on Pinterest