Yhteystiedot

Houston LKV

Ota yhteyttä

Välittäjämme

Mikko Levo

Mikko Levo

Mikko Levo

Kiintestönvälittäjä LKV, Perustaja, Julkinen kaupanvahvistaja

Jätä Mikolle soittopyyntö

Houston LKV:n perustaja Mikko on ollut välitysalalla yli 10 vuotta. Hän on kotoisin Akaasta, jossa hänet tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena välittäjänä. 

Mikko kokee olevansa enemmän asiakaspalvelija kuin myyjä, joten monesti toimeksiannot tulevatkin hänen vanhoilta asiakkailtaan tai heidän suosituksistaan.

Työurani ensimmäiset 10 vuotta toimin rakennusalalla erinäisissä työtehtävissä huoneistoremonteista talon rakentamiseen. Harrastan vapaa-ajallani edelleen remontointia. Muutaman vuoden hoidin rakennusalalla myös jälkimarkkinointia, joka kehitti itseäni asiakaspalvelijana todella paljon. Jossain vaiheessa kiinnostus heräsi kiinteistösijoittamiseen, ja olen halunnut kehittää omaa osaamistani myös sillä puolella. Sitä kautta ajauduin välitysalalle.

Mikko on aiemmin työskennellyt välittäjänä isoissa ketjuissa, kuten Huom!:lla, Kiinteistömaailmalla ja Bo LKV:lla.

Olen aina saanut tehdä töitä alan nykyaikaisimmissa ja parhaissa työpaikoissa. Sellaisessa työpaikassa haluan työskennellä jatkossakin. Seuraava steppi oli siis luonnollisesti oman yrityksen perustaminen.

Jätä Mikolle soittopyyntö

Petri Pykäläinen

Petri Pykäläinen

Petri Pykäläinen

Kiintestönvälittäjä LKV

Jätä Petrille soittopyyntö

Petri on raudanluja asiakaspalvelun ammattilainen ja pesunkestävä myyntitykki, ja hän on myynyt asuntoja työkseen jo yli 10 vuotta. 

Kai minä teen jotain oikein, kun homma toimii! Olen asunut Tampereella 30 vuotta, joten tunnen nurkat kauttaaltaan.

Yhtä pitkään Petri on myös sijoittanut asuntoihin; ostanut, myynyt ja remontoinut niitä. Hänellä on siis laaja-alainen tuntemus alasta.

Tällä hetkellä perheenisä asuu Nokialla. Hän on dynaaminen ja tehokas välittäjä, jolla on pitkä yrittäjä- ja myyntitausta. Edellisessä työpaikassaan hän sai tunnustusta työilmapiirin kohottamisesta.

Jätä Petrille soittopyyntö

Minna Alahäivälä

Minna Alahäivälä

Minna Alahäivälä

Asuntomyyjä

Jätä Minnalle soittopyyntö

Minna on Akaasta kotoisin oleva asuntomyyjäsi.  Minna on nuoresta iästään huolimatta työskennellyt jo yli 10 vuotta myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa ja on koulutukseltaan Bachelor of Business Administration, joten kiinteistönvälitys ja asiakaspalvelu sujuu Minnalta myös englanniksi.

Olen aina ollut hyvin myynti- ja markkinointihenkinen. Työskentelin useamman vuoden vaatealalla isojen brändien parissa vastuutehtävissä, mutta kunnianhimoni kaipasi enemmän. Otin hypyn tuntemattomaan ja lähdin kiinteistönvälitysalalle. Hyvä niin, sillä tällä hetkellä en vaihtaisi ammattiani mistään hinnasta.

Työskenneltyään kiinteistönvälityken parissa vuodesta 2021 lähtien, Minna on saanut olla osallisena jo useissa kymmenissä asunto- ja kiinteistökaupoissa, erityisesti omalla kotipaikkakunnallaan Akaassa. Nuoren ikänsä, työkokemuksensa ja koulutuspohjansa ansiosta Minna pystyy tarjoamaan sinulle asunnon myynnin nykyaikaiset ja tehokkaimmat myynti- ja markkinointikeinot.

Asiakkaiden mukaan Minna on määrätietoinen, aktiivinen, huumorintajuinen ja tunnollinen välittäjä. Ja jonka tunnistaa aina punaisesta tukasta.

Vapaa-ajallani puolestaan harrastan kaikkea menevää, mm. moottoripyöriä joita tällä hetkellä tallista löytyykin parikin kappaletta.

Jätä Minnalle soittopyyntö

Toimisto

Jätä toimistoon soittopyyntö

Jätä toimistoon soittopyyntö

Pin It on Pinterest