Näin valmistaudut asunnon myyntiin

13.06.2022 | Ajankohtaista, Myyminen

Asunnon myyminen voi joskus tuottaa päänvaivaa. Miten hinnoitella kohde? Kannattaako laittaa rahaa remontointiin? Mistä löytää sopivan ostajan?

Millaisia muita kohteita alueelta on ollut myynnissä ja kuinka nopeasti ne ovat menneet kaupaksi? Me autamme sinua kaikkiin asuntokauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

1. Yhteydenotto välittäjään

Meiltä Houston LKV:lta löytyy välittäjä monenlaiseen kohteeseen. Tarvitsetko erityisosaamista uudiskohteen myymisestä, tai kokeneen välittäjän tietyltä asuinalueelta? Myytkö kattohuoneistoa kaupungin keskustasta vai maatilaa kolmella peltohehtaarilla?

2. Tarvitsetko pintaremonttia?

Harkitse tarkkaan, tarvitseeko asuntosi pintaremonttia. Moni tee-se-itse-freesaus saattaa antaa asunnon kunnosta huonomman vaikutelman kuin on tarkoitus. Pelkällä stailauksella saa paljon aikaan, joten remonttiin on turha satsata.

3. Asunnon kuvaus

Ennen valokuvausta karsi asunnosta kaikki turhat ja henkilökohtaiset tavarat, kuten jääkaappimagneetit, valokuvat ja ylimääräiset muisto- ja koriste-esineet. Asuntokuvissa vähemmän on enemmän, sillä ostajia ei kiinnosta millaisia huonekaluja sinulla on, vaan miltä heidän omat huonekalunsa asunnossa näyttäisivät. Valoisa, siisti ja puhdas koti houkuttelee ostajia enemmän kuin pinttynyt rasva ja nurkissa pyörivät villakoirat. Leikkokukilla viimeistelet helposti ja edullisesti raikkaan ilmeen asuntoosi.

4. Asunnon esittelyt

Järjestä kalenterisi niin, että voit olla pois kotoa, kun asuntoa näytetään. Huomioi myös,  ettei asunnossa voi silloin olla lemmikkejä.

5. Kohti uutta asuntoa

Varaudu siihen, että olet kohta koditon. Hyvin todennäköisesti myymme asuntosi nimittäin jo ennen ensimmäistä näyttöä!

Onko sinulla hakusessa uusi asunto tai oletko kenties myymässä? Ota rohkeasti yhteyttä ja me autamme sinua varmasti. Ota yhteyttä lomakkeella tai soittamalla, tai jätä soittopyyntö ja olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä lomakkeella

Voit halutessasi jättää soittopyynnön ja olemme sinuun tuotapikaa yhteydessä.

Jätä soittopyyntö

Ajankohtaista

Pin It on Pinterest

Share This