Ostamassa?

Kotia kohti

Jokainen palvelukokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Etsitkö unelmiesi kotia? Tarjoamme riskittömän ja kattavan ratkaisun unelmiesi kodin etsintään. Oikeanlaisella markkinoinnilla tavoitamme myyjät, jotka vasta harkitsevat oman asuntonsa myyntiä.

Me Houston LKV:lla olemme ammattitaitoisia,
joustavia ja dynaamisia, ja muokkaudumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme vaikka teipata kymmenen linja-autoa asiakkaan asuntomainoksilla, jos hän sitä haluaa, kaikki on sopimuksista kiinni.

– Mikko Levo

Houston LKV:n perustaja

Sopiva koti hukassa?

Onko toiveet ja tarpeet uudesta omasta kodista selvät, mutta kohdetta ei vain löydy?

Tehtävämme on yhdistää asunnon etsijä ja asunnon myyjä – ammattitaitoinen tiimimme etsii juuri sinulle sopivan kodin, kun teet kanssamme ostotoimeksiannon. Meillä on kontaktit ja markkinoiden hiljainen tieto apunamme.

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksiannon kautta pääset tutustumaan kohteisiin ennen julkista myyntiä. Sopivan kohteen löytyessä voit luottaa siihen, että ammattilaisemme ovat tukenasi aina esittelystä kaupantekoon asti.

Esittelemme sinulle asuntomarkkinoiden parhaat palat ja etsimme aktiivisesti kriteereiden mukaisia kohteita.

Ota yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi!

Täytä yhteydenottolomakkeeseen kohteen tiedot ja omat yhteystietosi, niin alueesi välittäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vinkit asunnon ostamiseen

Mihin kiinnittää huomiota ja mille antaa arvoa asuntoa ostettaessa

Ostatko kotia vai sijoitusasuntoa? Oletko ensiasunnon ostaja vai myytkö samalla vanhan asuntosi? Nämä seikat vaikuttavat olennaisesti ostopäätöksen tekoon, kuten myös se, millaista asuntotyyppiä etsit. Kerrostalokohteissa taloyhtiöön tutustuminen on avainasemassa, kun taas omakotitalossa on otettava huomioon lukuisia taloteknisiä asioita.

Ajankohtaista

Pin It on Pinterest