Näin valmistaudut asunnon myyntiin

22.04.2022

1. Ota yhteyttä välittäjään

Meiltä Houston LKV:lta löytyy välittäjä monenlaiseen kohteeseen. Tarvitsetko erityisosaamista uudiskohteen myymisestä, tai kokeneen välittäjän tietyltä asuinalueelta? Myytkö kattohuoneistoa kaupungin keskustasta vai maatilaa kolmella peltohehtaarilla?

2. Onko todella tarve remontoida?

Harkitse tarkkaan, tarvitseeko asuntosi pintaremonttia. Moni tee-se-itse-freesaus saattaa antaa asunnon kunnosta huonomman vaikutelman kuin on tarkoitus. Pelkällä stailauksella saa paljon aikaan, joten remonttiin on turha satsata.

3. Asunnon valokuvaus

Ennen valokuvausta karsi asunnosta kaikki turhat ja henkilökohtaiset tavarat, kuten jääkaappimagneetit, valokuvat ja ylimääräiset muisto- ja koriste-esineet. Asuntokuvissa vähemmän on enemmän, sillä ostajia ei kiinnosta millaisia huonekaluja sinulla on, vaan miltä heidän omat huonekalunsa asunnossa näyttäisivät. Valoisa, siisti ja puhdas koti houkuttelee ostajia enemmän kuin pinttynyt rasva ja nurkissa pyörivät villakoirat. Leikkokukilla viimeistelet helposti ja edullisesti raikkaan ilmeen asuntoosi.

4. Aikaa näytöille

Järjestä kalenterisi niin, että voit olla pois kotoa, kun asuntoa näytetään. Huomioi myös,  ettei asunnossa voi silloin olla lemmikkejä.

5. Varaudu parhaimpaan

Varaudu siihen, että olet kohta koditon. Hyvin todennäköisesti myymme asuntosi nimittäin jo ennen ensimmäistä näyttöä!

Pin It on Pinterest